En què consisteix?

Aquest treball és un projecte pilot de l’Agenda Urbana d’Esparreguera, actualment en redacció, i el resultat seran les bases per a l’elaboració del futur projecte de reurbanització d’aquest eix urbà tan fonamental per millorar la qualitat de vida a Esparreguera.

L’àmbit de l’antiga N-II sobre el qual treballarem inicia a la rotonda sud i culmina a la rotonda de les girafes, per tant, abasta l’avinguda Francesc Marimon i part de Francesc Macià. Són més de 2 km de longitud de carrer que requereixen a més de la millora del seu disseny la renovació de les seves infraestructures. Igualment, és important tenir en compte que el cost de l’obra és molt elevat de manera que la seva execució es desenvoluparà al llarg dels pròxims anys, amb l’objectiu que en cinc anys sigui visible part de l’actuació.

Com i quan?

El procés participatiu té dues fases una primera dirigida a diagnosticar l’estat actual de l’avinguda i les seves necessitats de millora i una segona de disseny col·laboratiu de les directrius que dirigiran la seva futura reurbanització.

Pots participar en el diagnòstic participatiu emplenant un qüestionari que estarà obert des del 9 fins al 22 de gener:

També és realitzaran entrevistes i enquestes a peu de carrer de l’avinguda i als seus comerços i per a finalitzar es realitzarà una sessió de mapatge col·lectiu amb la ciutadania.

A partir del mes de febrer començarà la segona fase. En aquesta es realitzarà un taller de disseny col·laboratiu per a proposar i desenvolupar una estratègia de millora per a l’antiga N-II.