La primera sessió col·laborativa amb la ciutadania es realitzarà el 27 d’octubre a les 19h a Can Pasqual i serà oberta a tota la població i a les entitats socials del municipi. 

L’àmbit social de l’Agenda Urbana d’Esparreguera s’iniciarà el proper 27 d’octubre, a les 7 de la tarda a Can Pasqual en Carrer Cavallers, 26, amb la primera sessió de participació ciutadana. Aquesta trobada, oberta a la ciutadania i a les entitats socials, tindrà com a objectiu reflexionar sobre les prioritats del municipi per als anys vinents en un foro de debat sobre el model urbà d’Esparreguera

La sessió s’organitzarà mitjançant una dinàmica en format Warm Room, un espai de diagnòstic obert mitjançant panells temàtics en els quals s’exposarà de manera comprensible els resultats de l’anàlisi tècnico i participativo que inclou els 10 objectius de desenvolupament sostenible inclosos a l’Agenda Urbana Espanyola, i que serà explicat per l’equip redactor. Després es treballarà en grup els continguts del diagnòstic, amb la finalitat d’identificar aspectes clau i àmbits prioritaris. A continuació del treball grupal es donarà un debat obert en el qual revisar el comentat, i començar a pensar en el marc estratègic.

A partir d’aquesta sessió es crearà un Comissionat de Barris,un òrgan de participació ciutadana, i, per tant, obert a les persones i entitats involucrades d’Esparreguera, encarregat de revisar i acompanyar els passos del procés de l’Agenda Urbana.
Es recomana inscripció prèvia per a l’assistència al taller en el següent enllaç: https://bit.ly/DiagnosticParticipatiu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s