Després de l’esdeveniment del passat 27 d’octubre, els espais de participació continuen oberts

La sessió del passat dijous 27 d’octubre es va realitzar amb una afluència de més d’una trentena de persones, moltes de les quals representaven a les gairebé vint entitats, associacions i col·lectius que es van acostar a participar. Després de la presentació a càrrec de l’alcalde Eduard Rivas es van constituir taules de treball que van ajudar a identificar els aspectes clau a treballar del municipi.

Amb aquest esdeveniment també es posa en marxa el Comissionat de Barris, una estructura oberta a la ciutadania que pretén servir de nexe entre els barris i l’administració pública. Per aquest motiu es va reservar un temps per a exposar el model de governança i explicar les seves implicacions.

Ara el procés de redacció de l’Agenda Urbana continua, per la qual cosa, l’Ajuntament ha obert un procés en la plataforma de participació «Dexideix Esparreguera» on s’informarà dels següents passos i activitats:

Així mateix, s’ha obert una enquesta online perquè la ciutadania pugui bolcar les seves inquietuds i s’han instal·lat, en diversos equipaments municipals, punts fixos de participació per a recollir opinions de la ciutadania a peu de carrer.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s