La pròxima sessió del Comissionat de barris se celebrarà dijous 24 de novembre a les 19h:00 a la Sala de plens de l’Ajuntament d’Esparreguera

La segona trobada del Comissionat de Barris es realitzarà el dia 24 de novembre a la Seu Municipal (Plaça l’Ajuntament, 1) a les set de la tarda per a parlar sobre els projectes que poden donar resposta als punts clau identificats en el Diagnòstic participatiu.

S’exposaran els resultats del diagnòstic sobre els quals es construirà l’estratègia municipal. Es treballarà al voltant dels objectius i temes rellevants de l’última sessió. L’objectiu és reflexionar sobre els projectes que necessita Esparreguera per a ser un municipi més sostenible i inclusiu. També s’organitzarà el Grup de treball de l’antiga N-II i s’explicaran les dates clau del procés.

Es recomana inscripció prèvia per a l’assistència al taller en el següent enllaç: https://bit.ly/DiagnosticParticipatiu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s